1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Helin Kandemir’in “İstanbul Ansiklopedisi”ndeki partneri belli oldu

Ödüllü yönetmen Selman Nacar’ın Netflix için çekeceği “İstanbul Ansiklopedisi” dizisinde Canan Ergüder ile Helin Kandemir buluşuyor.

Helin Kandemir’in “İstanbul Ansiklopedisi”ndeki partneri belli oldu

“İstanbul Ansiklopedisi” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Tims&B’nin Netflix için çekeceği yeni diziyi Ödüllü yönetmen Selman Nacar yazıp yönetiyor. Adını Reşad Ekrem Koçu tarafından 1944-1973 yılları arasında yayımlanan ve tamamlanamayan kültür ansiklopedisinden alan dizide Canan Ergüder doktor Nesrin’e, Helin Kandemir üniversite öğrenimi için annesinin kuzeni olan Nesrin’in yanına İstanbul’a gelen Zehra’ya hayat veriyor. Dizide Zehra’nın üniversitede tanışıp yakınlaştığı Harun’a hayat verecek oyuncu da belli oldu.

“İstanbul Ansiklopedisi” dizisinin Harun’uKaan Mirac Sezen oldu. “Tozlu Yaka” dizisiyle yıldızı parlayan Sezen, yakın zamanda da Prime Video’da seyirciyle buluşacak olan “Düğüm” adlı dijital dizide de Bergüzar Korel’le anne oğlu canlandırmıştı. Kaan Mirac Sezen‘ın 8 bölümden oluşan yeni dizisi “İstanbul Ansiklopedisi”nin çekimleri ocak ayında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bambaşka Biri” dizisinden “Şahane Hayatım”a transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir