1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İrem Sak’ın Dua Lipa’lı paylaşımı 12 milyon izlendi

Bugün vizyona giren “Ölümlü Dünya” filmiyle sinemada seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu İrem Sak, yaptığı esprili paylaşımlarıyla izlenme rekoru kırıyor.

İrem Sak’ın Dua Lipa’lı paylaşımı 12 milyon izlendi

İrem Sak bugün “Ölümlü Dünya 2” filmiyle sinemada seyirci karşısına çıktı. Serinin yeni macerasında hayat verdiği Begüm karakteri 9 aylık hamile olan İrem Sak, başarılı performansı ve filmin ikinci bölümüne damgasını vuran olay yaratan sahnesiyle büyük beğeni topladı. Diğer yandan esprili paylaşımları da büyük ilgi gören Sak’ın son olarak İngiliz şarkıcı Dua Lipa’yla ilgili yaptığı paylaşım izlenme rekoru kırdı.

Dua Lipa’nın yeni kızıl imajı, İrem Sak’ın ikonik bir karakter haline gelen “Yalan Dünya” dizisinde hayat verdiği Tülay’a benzetilmişti. Bunu gören başarılı oyuncu, eğlenceli paylaşımlarda yapmıştı. Bu paylaşımlar büyük ilgi gördü ve 4 günde 12 milyon izlenmeye ulaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ölümlü Dünya’nın ön satışı rekor kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir