1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri'nin yeni bölümünde hiç pavyon sahnesine yer verilmedi

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi İnci Taneleri'nin 8. bölümü yarın ekrana gelecek

İnci Taneleri’nin yeni bölümünde hiç pavyon sahnesine yer verilmedi

BKM imzalı İnci Taneleri’nde Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyondaki fenomen olan dans sahnelerine ramazan nedeniyle ara verileceği ortaya çıkmıştı. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizinin yarın ekrana gelecek bölümünde hiç pavyon sahnesi yer almıyor. Şenol Sönmez’in yönettiği dizide hastaneden çıkan Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahat bir nefes alacak.

Dilber’in hedefi belalı kocası Zahir’den (Musrafa Yıldıran) kurtulmaktır. Bunun için planlar yapacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) oğlu Cihan’la (Kubilay Aka) diyalog kurmak için fırsat kollayacak. Bu durum Cihan’ın kafasını karıştıracak. Bu arada Azem, Piraye’nin (Selma Ergeç) ailesiyle aynı yerde çalışmayı reddedecek. Bunun üzerine Piraye, Azem’e reddedemeyeceği bir teklif sunacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir