1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri üç kategoride de zirvede

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü oynadığı İnci Taneleri perşembe akşamları zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

İnci Taneleri üç kategoride de zirvede

“İnci Taneleri” dizisi 10 haftadır perşembe akşamları en çok izlenen dizi olmaya devam ediyor. BKM imzalı dizi total’de 6.39, ABC1’de 9,30 ve AB’de 8,11 reytingle ekran yolculuğunda zirvedeki yerini korudu. Şenol Sönmez’in yönettiği dizide Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü oyunculardan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Dizinin 10. bölümünde Zahir, Alişan’la birlikte ortadan kaybolup izini kaybettirince Dilber büyük bir yıkım yaşadı. Kendisine çıkış yolu arayan Dilber’in bulduğu çözümler etrafındakiler tarafından destek görmedi. Kızı Nehir’e ulaşmak için gözünü karartan Azem, hiç istemediği bir yola başvurarak Nehir’i evlat edinen ailenin adresine ulaştı. Ancak Nehir’in yaşadığı sorunlar yüzünden beş yıl önce kaçtığı ve kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı. Kızına kavuşmak isteyen Azem yeni ipuçlarının peşine düştü. Piraye, Azem’in hayatında bir kadın olduğunu öğrenince aralarına mesafe koymaya karar verdi. Piraye’nin soğukluğunu hisseden Azem ise bu tavırlara bir anlam veremedi. Diğer tarafta Cihan, Sırat’la olan gerilime son vermek için elindeki kozu büyük patron Rezzan’a göstermek istedi. Sırat, elinde silahla Rezzan’ın karşısına dikilirken Cihan’ın gelişi işleri iyice karıştırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin kovid oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir