1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılmaz Erdoğan'ın “İnci Taneleri” dizisine sürpriz oyuncu

Usta yazar, yönetmen ve aktör Yılmaz Erdoğan’ın merakla beklenen dizisi “İnci Taneleri” perşembe akşamları seyirciyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisine sürpriz oyuncu

“İnci Taneleri” Kanal D’nin bu sezon en çok merak edilen dizilerinin başında geliyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizide eşinin ölümünden sorumlu tutulan öğretmen Azem Yücedağ’ın hapishaneden çıktıktan sonra ailesini bir araya getirme mücadelesi etkileyici bir hikâyeyle ekrana taşınıyor. Oyuncu seçimi özenle yapılan dizinin kadrosuna Onur Akbay da dahil oldu.

“Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da” ve “Sokağın Çocukları” dizilerindeki performansıyla beğeni toplayan yetenekli oyuncu “İnci Taneleri”nde Necmi karakterine hayat verecek. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ı buluşturan dizi 25 Ocak’ta ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde oyuncu değişikliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir