1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlker Kaleli "Arak" dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor

Sektörün en çok iş teklifi alan oyuncularının başında gelen İlker Kaleli'nin yeni dizi projesi belli oldu.

İlker Kaleli “Arak” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor

Proje seçimlerinde titizliği ile tanınan ve aldığı pek çok teklifi değerlendirmeyen İlker Kaleli’den müjdeli haber geldi. Dizi dünyamızın yetenekli ve karizmatik aktörü, Most Yapım’ın merakla beklenen “Arak” adlı dizi projesiyle anlaşma yoluna girdi. Murat Can Oğuz’un yapımcı, Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Arak’ta İlker Kaleli, Kara adlı çok etkili  karakteri oynamaya hazırlanıyor. Show TV için hazırlanan dizinin çekimleri İstanbul’da yapılacak.

Üst düzey İngilizcesi nedeniyle yabancı yapımlardan da çok teklif alan Kaleli, BBC-Netflix ortak yapımı “The Serpent“ta rol almıştı. İlker Kaleli’nin merakla beklenen diğer uluslararası projesi ise İspanyol Antenna 3 kanalı için çekilen “La Passion Turca”… Ünlü oyuncunun İspanyol yıldız Meggie Civantos ile başrolü paylaştığı “La Passion Turca”nın 2024 Ocak’ta yayına girmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Star TV’nin yeni dizisi “Saplantı”yla ilgili flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir