1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol'un Gaddar'dan ilk kareleri

İbrahim Çelikkol, "Gaddar"da yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’u canlandıracak.

İbrahim Çelikkol’un Gaddar’dan ilk kareleri

Gaddar dizisi çok ünlü bir ismi ağırlıyor. Çağatay Ulusoy’un Sümeyye Aydoğan, Onur SaylakAlper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’la kamera karşısına geçtiği dizinin cuma günü ekrana gelecek bölümüne İbrahim Çelikkol konuk oluyor. Etkili oyunculuğuyla tanınan Çelikkol, “Gaddar”da yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’u canlandıracak. Yüzü asla gülmeyen ama kardeşlerine ölümüne bağlı Korkut karakterinin dizideki dengeleri değiştirecek.

Hürer Ebeoğlu‘nun yazdığı,Sinan Öztürk‘ün ise yönettiği “Gaddar”ın güçlü oyuncu kadrosunda Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin, Buse Meral gibi birbirinden başarılı oyuncu yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’den bir dev reklam anlaşması daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir