1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz'li "Kadınım" dizisinde büyük kriz

NGM'nin atv'ye çekmeye hazırlandığı "Kadınım" dizisinin yayın haklarının Pastel Film'de olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz’li “Kadınım” dizisinde büyük kriz

İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz‘in “Güneş Tutulması” olan ilk adı “Kadınım” olarak değiştirilen NGM imzalı dizide başrolü paylaşacağı haberi heyecan yaratmıştı. Evli ve 2 çocuklu Yaşar ile genç ve güzel aşçı Güneş’in dramatik aşkını anlatan dizi daha sete çıkmadan büyük bir kriz patlak verdi. Senaristler Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu tarafından projenin geçen yıllarda “Güneş Tutulması” adıyla ilk olarak Pastel Film‘e yazdırıldığı ve o dönem ilk 2 bölümü hazırlanan dizinin daha sonra rafa kaldırıldığı öğrenildi.

Senarist Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu diziyi bu sezon için NGM‘ye sundu ve etkili hikâyesi nedeniyle çok beğenilen proje için atv’nin de onay vermesi üzerine hazırlıklar başlatıldı. “Güneş Tutulması”nın haklarını elinde bulunduran Pastel Film’le de görüşme yapıldı. Ancak Pastel Film ile NGM‘nin karşılıklı olumlu giden görüşmeleri son anda bozuldu. Pastel Film son noktada projenin haklarını NGM’ye devretmekten vazgeçti. Yaşanan bu krizin nasıl sonuçlanacağı, dizinin çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilek Taşı dizisinin afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir