1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz'li "Kadınım" başlamadan bitti

Ayça Mutlugil ile Nuray Uslu'nun yazdığı eski adı "Güneş Tutulması" olan "Kadınım" dizisi 3 yıl sonra aynı kaderi yaşadı.

İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz’li “Kadınım” başlamadan bitti

İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz‘in başrolü paylaşacağı NGM‘nin atv için çekeceği “Kadınım” dizisinin yayın haklarının Pastel Film’de olması krize neden olmuştu. Pastel Film’in 3 yıl önce “Güneş Tutulması” adıyla Altan Dönmez‘le çekmeyi planladığı Kerem Bürsin‘in de adının geçtiği dizi o dönem rafa kaldırılmıştı. Dizinin yeni versiyonu için bu kez NGM çalışmalara başlamış ancak son anda iki yapım şirketi arasında izin konusunda anlaşmazlık çıkmıştı.

Ayça Mutlugil ile Nuray Uslu‘nun yazdığı dizi ikinci kez aynı kaderi yaşadı. Pastel Film, son anda dizinin haklarını son anda vermekten vazgeçti. NGM de İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz‘den sonra “Yetim” rolü için Erkan Avcı‘yla da anlaştığı projeyi çekmeme kararı aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birce Akalay’lı “Eşiğin Ötesinde” dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir