1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hudutsuz Sevda’nın Rızvan Leto’su Burak Sergen’in oğlu da oyuncu oluyor

FOX’un MedYapım imzalı dizisi Hudutsuz Sevda’da Rızvan Leto rolüne hayat veren Burak Sergen “Profesyonel” oyunuyla da tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Hudutsuz Sevda’nın Rızvan Leto’su Burak Sergen’in oğlu da oyuncu oluyor

Hudutsuz Sevda’nın Rızvan Leto’su Burak Sergen yeni bölümünde vurulacak. Dizinin çekimlerine tam gaz devam eden usta aktör, aynı zamanda kurucusu olduğu tiyatronun “Profesyonel” adlı oyunuyla tiyatro sahnesine çıkıyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Burak Sergen, oğlu Cansın’ın da kendi izinden gittiğini söyledi.

Röportajın bir bölümünde 14 yaşındaki oğluyla soruları yanıtlayan Burak Sergen, “Cansın şimdi Nesrin Kazankaya yönetimindeki Tiyatro Pera’da tiyatronun tozunu yutmaya başladı. Ben oğlumun oyuncu olmasını istemedim ama o da bu yolu seçti. Çok meşakkatli, çok zor… Şimdi okulda yaptığı temrinlere yardımda bulunuyorum. Ben genç arkadaşlara hep ‘Kendinizi bulun, yaşayın. Kendiniz yapın, kendiniz yolda bulun’ diyorum. Cansın da onu izliyor” diye konuştu.

Cansın Sergen ise neden oyunculuğu seçtiği sorusuna “Ben küçüklüğümden beri setleri gördüğüm ve babamın tiyatrolarını izlediğim için hep o yoldan gitmek istiyordum. Şimdi zaman zaman bir tirat çalışmam gerekiyorsa babama çalıştırıyor, beraber kitap okuyoruz. İhtiyacım olduğunda, bir şey olduğunda her türlü soruyu da cevaplayabilir. Küçüğümden beri de az buçuk bir şeyler bildiğimden dolayı daha rahatım. Babamdan da büyük bir katkı alıyorum” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Fatih” dizisinde Fikret Kuşkan’ın rolü değişti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir