1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Hudutsuz Sevda”da Ceylan rüzgârı esecek

Bu akşam 17. Bölümü seyirciyle buluşacak olan “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna çok güzel ve yetenekli bir oyuncu katılıyor.

“Hudutsuz Sevda”da Ceylan rüzgârı esecek

“Hudutsuz Sevda” dizisi FOX’un şimdiden yeni sezonda da devam ettirmeyi planladığı dizilerin başında geliyor. MedYapım imzalı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Esengül Aypek “Ceylan” karakteriyle dahil oluyor. Ceylan diziye Melike Küçük’ün hayat verdiği “Sevda”yla ana oyuncu kadrosuna dahil oluyor.

Halil İbrahim’in kol kanat gerdiği ve ev ahaline kattığı Ceylan, hiç çocukluk yaşamamış dağdaki evlerini çekip çevirmiş, odun taşımış, inek sağmış, yemek yapmış, çamaşır yıkamış ama kimseye boyun eğmemiş eyvallah etmemiş, çoğu zaman aç yatmış ama kardeşlerinin kursağından haram lokma geçirmemiş gözü kara bir kadındır. Kız kardeşiyle zor duruma düşünce de Halil İbrahim’in kapısını çalar… Ceylan Halil İbrahim’i görür görmez ondan çok etkilenir.

thumbnail
Önerilen Yazı
 “Teşkilat” dizisine “Kambur” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir