1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hilal Saral Ay Yapım’a geri döndü, iddialı diziyi uyarlayacak

“Aşk-ı Memnu” başta olmak üzere birçok unutulmaz diziye yönetmen olarak imza atan Hilal Saral Ay Yapım’a yeni proje çekmeye hazırlanıyor.

Hilal Saral Ay Yapım’a geri döndü, iddialı diziyi uyarlayacak

Yeni sezon için hazırlanan dizilerle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kulislerden sızan bilgilere göre dizi tarihine “Aşk-ı Memnu”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Kara Sevda” gibi unutulmaz projelerle imzasını atan Hilal Saral, Ay Yapım’a geri döndü ve iddialı bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Hilal Saral’ın yöneteceği dizinin duyurusunu Ay Yapım geçen aylarda Mipcom Fuarı sırasında yapmıştı. Yapım şirketi  Brezilya’nın TV Globo kanalında yayınlanan 179 bölümlük Avenida Brasil (Brazil Avenue) dizisinin haklarını aldığını açıklamıştı. Madd Entertainment’in dağıtımını üstleneceği dizinin senaryo çalışmaları sürüyor. NOW’da yayınlanması gündemde olan dizi çocukluğu kendisinden alınan bir genç kadının intikam hikâyesini etkili bir dille ekrana taşıyacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir