1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hilal Altınbilek’li “Şahane Hayatım”dan şahane reyting

Ay Yapım imzalı “Şahane Hayatım” dizisi ikinci haftasında da reytinglerini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Hilal Altınbilek’li “Şahane Hayatım”dan şahane reyting

“Şahane Hayatım” dizisi dün akşam ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Dizinin yeni bölümü tüm kişiler’de 5.23 reytingle 2., AB’de 4.54 reytingle 4., ABC1’de 05.38 reytingle 4. oldu. Her 3 kategoride de reytingleri artan dizinin başrol oyuncularından dizide estetikle görüntüsünü yenileyip kendisine şahane bir hayat tesis eden Şebnem’in hikâyesi etkileyici bir dille ele alınıyor.

Şebnem’e hayat veren Hilal Altınbilek böylece “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin ardından ekrana etkili bir dönüş yaparak “Kuruluş Osman”ın adını yazdırdığı günde güçlü reyting açılışlarıyla iki haftadır dikkatleri üzerine çekti. Ay Yapım’ın Meriç Acemi’nin yazıp Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizi Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’ndan oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da beğeni topluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı’dan partneri Simay Barlas’a övgü yağmuru

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir