1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Türesan, Özgü Namal ve Özcan Deniz'li "Kızıl Goncalar" dizisinde

En çok dizi siparişi veren kanal olan FOX'un en iddialı dizilerinden "Kızıl Goncalar"ın kadrosuna çok başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Hazal Türesan, Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisinde

Özgü Namal ve Özcan Deniz‘in başrolünü paylaşacağı Gold Film imzalı “Kızıl Goncalar” dizisi sezonun en merak dizilerinin başında geliyor. Disney Plus‘ın yapımcılığında çekilen dev bütçeli “Atatürk” filminin de senaristi olan ülkemizin en değerli senaristlerinden Necati Şahin‘in yazdığı diziyi Ömür Atay yönetecek. Muhafazakar bir yapının içinde eşi Naim (Mert Turak) ve kızı Zeynep’le çok kapalı bir hayat yaşayan Meryem (Özgü Namal) ve 28 Şubat’çı olarak tanınan ünlü bir profesörün oğlu olan idealist doktor Levent Alkanlı’nın (Özcan Deniz) yollarının kesişmesi etrafında yaşanan olayları anlatan dizi Türkiye’nin yakın geçmişiyle de yüzleşmesini sağlayacak. Dizinin kadrosuna son olarak Hazal Türesan katıldı.

Etkili oyunculuğuyla tanınan Türesan “Kızıl Goncalar”da doktor Levent’in eşi Beste’ye hayat verecek. Kızı Mira’nın iyi bir okul kazanmasını isteyen ve sınavlarda başarı olması için baskı yapan Levent’le Beste arasında çatışma yaşanır. Nefes kesen sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek olan dizinin ekim ayında sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’na flaş transfer… Güzel oyuncu fenomen dizide

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir