1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya “Sorgu Odası”nın dedektifi olacak

Adı Birkan Sokullu’nun başrol oynayacağı “Zamanın Kapıları” dizisinin Nevra’sı için geçen Hazal Kaya adres değiştirdi ve Karga Seven’ın “Sorgu Odası”yla imza aşamasına geldi.

Hazal Kaya “Sorgu Odası”nın dedektifi olacak

Hazal Kaya son dönemde en çok teklif alan oyuncular arasında… Karga Seven imzalı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. Sezon çekimlerinin ardından güzel oyuncu aynı yapım şirketinin “Alı-Kara” dizisiyle el sıkışmıştı. Alperen Duymaz’lı proje eylül sezonuna ertelenince Kaya, dijital projeleri gündemine aldı. Önce beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek MedYapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisine sıcak baktığı konuşulan Hazal Kaya adres değiştirdi ve eski yapım şirketi Karga Seven’ın “Sorgu Odası”yla imza aşamasına geldi.

10 bölümden oluşan Sorgu Odası dizisi de TOD için hazırlanıyor. Mart ayının sonunda sete çıkması planlanan polisiye türündeki dizide Hazal Kaya, bir dedektifi canlandıracak. Ünlü oyuncunun partnerinin kim olacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bahar” dizisinde Demet Evgar’ın gençliğini oynadı, şansı açıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir