1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel ve Burak Deniz'li "İki Yabancı"yla ilgili flaş gelişme

Hande Erçel ve Burak Deniz'li "İki Yabancı" dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.

Hande Erçel ve Burak Deniz’li “İki Yabancı”yla ilgili flaş gelişme

Hande Erçel ve Burak Deniz’i buluşturan “İki Yabancı” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Tims&B imzalı dizide olaylar bir hayırsever iş insanının cesedinin ormanlık alanda bulunmasıyla başlıyor. Olayı araştıran savcı Leyla (Hande Erçel) ile olayda adı geçen ünlü televizyoncu Kenan Öztürk’ün yolu (Burak Deniz) bu cinayetin ardından kesişiyor.

Dizinin önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyordu. Ancak son gelen haberlere göre dizinin nisan sonunda yapılması planlanan yayını yeni sezona ertelendi. Neslihan Yeşilyurt’un yöneteceği, Ethem Özışık’ın ise yazdığı dizi nisanda sete çıkacak.

Yapılan yeni planlamaya göre 3 bölüm stok çekilecek ve çekilen bölümler eylül sezonunda seyirciyle buluşacak. Cem Davran, Gülçin Hatıhan, Begüm Akkaya ve Feridun Düzağaç’ın el sıkıştığı dizinin hikâyesi Onur Şener ve Lokman Maral’a ait…

thumbnail
Önerilen Yazı
Türkiye’yi ağlatan Nursema, Kızılcık Şerbeti’ni zirveye taşıdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir