1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel bu yıl da Cannes'ın kırmızı halısında

Geçen yıl Magnum’un onur konuğu olarak Cannes’a giden Hande Erçel, bu yıl yeni markasıyla festivali renklendirecek.

Hande Erçel bu yıl da Cannes’ın kırmızı halısında

Hande Erçel dünyaca ünlü İtalyan takı markası Pomellato‘nun marka elçisi olmuş, bu dev işbirliği geçen mart ayında duyurulmuştu. Sosyal medyada en çok takipçisi olan güzel yıldız bu yıl yeni markasının onur konuğu olarak Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında yürüyecek.

Hakan Sabancı da Cannes’a gidecek

Mayıs ortasında Cannes’a gidecek olan Hande Erçel’e daha sonra sevgilisi Hakan Sabancı da eşlik edecek. Sabancı tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bağış karşılığı bilet alınan AIDS Araştırma Vakfı amfAR galasına katılacak ve 23 Mayıs Perşembe akşamı Hôtel du Cap-Eden-Roc’ta düzenlenecek gecede Hande Erçel’le kırmızı halıda yürüyecek. Bu yıl galaya Amerikalı oyuncu Demi Moore ev sahipliği yapacak ve 77 yaşındaki Amerikalı şarkıcı galada Cher sahne alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cengiz Bozkurt: Leyla ile Mecnun’u bir daha çekmemeliyiz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir