1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç’li Adsız Aşıklar’da ödüllü yönetmen de oynuyor

Cumartesi Film’in Netflix için çektiği “Adsız Aşıklar” bir aşk hastanesinde geçen renkli hikâyesiyle şimdiden merak konusu oldu.

Halit Ergenç’li Adsız Aşıklar’da ödüllü yönetmen de oynuyor

“Adsız Aşıklar” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Aşk kazası yaşamış insanların tedavi olduğu 8 bölümlük dizide Halit Ergenç “Cem” adlı aşk doktorunu canlandırıyor.  Cumartesi Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda bir de yönetmen yer aldı.

“Atiye”, “Aile Arasında”, “Annemin Yarası”, “Yılbaşı Gecesi” gibi sevilen filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Ozan Açıktan, Adsız Aşıklar’da bir kadın hastanın eşine hayat verecek. 11 Nisan’da bitmesi planlanan dizide Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’e Cansel Elçin, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman ve Cemre Ebuzziya, Erdem Kaynarca, Başak Daşman ve Ceren Benderlioğlu eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Star TV’nin Ömer dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir