1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halil İbrahim Ceyhan'dan "Emanet" dizisine veda

"Emanet" dizisiyle kalpleri fetheden Halil İbrahim Ceyhan bir yazı yayınladı ve hayat verdiği Yaman Kırımlı'ya veda etti.

Halil İbrahim Ceyhan’dan “Emanet” dizisine veda

Sezon sonunda “Emanet” dizisinden ayrılan ve bu sezon “Kirli Sepeti” dizisiyle anlaşan Halil İbrahim Ceyhan bir yazı yayınladı ve hayat verdiği Yaman Kırımlı‘ya veda etti. Başarılı oyuncu yazısında “Yaman Kırımlı karşılıksız sevgiyi cesareti, özveriyi, sevdikleri için biteviye adanmışlığı her zerresine kadar yaşadın. Her karanlığın, aydınlığına derin bir inanç ve tutkuyla inandın savaştın, senin için elimden geldiğince mücadelende yoldaşın olmaya çalıştım. İstediğin gibi anlayabildiysem yaşatabildiysem seni ne mutlu bana… Bana bu gözü kara delikanlıyı emanet ettiği için başta yapımcısı olmak üzere yönetmenlerime, partnerlerime ve oyuncu arkadaşlarıma, ve bu güne karar çalıştığım tüm set ekibimize minnettarım” dedi.

Halik İbrahim Ceyhan seyircilere de şu sözlerle teşekkür etti: “Ve bu yolculukta en çok da evlerinde kalplerinde bize yer veren tüm sevenlerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yaman’a hakkınızı helal edin benden yana helal olsun…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ata Demirer ve Esra Bilgiç’li “Bir İhtimal Daha Var” dizisine 3 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir