1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülseren Budayıcıoğlu 8. kitabını yayınladı

Eserleri "İstanbullu Gelin", "Camdaki Kız" ve "Yalı Çapkını" gibi birçok diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu yeni kitabında görünmeyen kadınları yazdı.

Gülseren Budayıcıoğlu 8. kitabını yayınladı

Gülseren Budayıcıoğlu‘nun “Görünmeyen Kadınlar” adlı yeni kitabı piyasaya çıktı. Ünlü psikiyatr, Doğan Kitap’tan çıkan 200 sayfalık yeni eserinde birbirinden sarsıcı görünmeyen kadının hikâyesini okurlarla buluşturuyor.  Eserleri birçok kez diziye uyarlanan Budayıcıoğlu kitabı hakkında bilgi verdi.

Yakın zamanda sağlık sorunları atlatan ve dinlenmeye gayret ettiğini belirten Gülseren Budayıcıoğlu, şöyle konuştu:

“Yeni kitabım görünmeyen kadınlar çıktı. Benim 8 kitabım oluyor, bazen bana hayal gibi geliyor 8 kitap yazmış olmak… Hele sizin bu kitapları severek okuduğunuzu duydukça,  gördükçe, mesajlarınızla anladıkça çok mutlu oluyorum. Görünmeyen kadınlar tahmin ettiğiniz gibi sesini duyuramayan, varlığını gösteremeyen, hakkını koruyamayan, özellikle çocukluğunu genç kızlığında pek çok haksızlığa, pek çok acılara maruz kalmış,  sonra hayatla mücadelede güçlenemeyen o kadınların sesi olmaya gayret ediyorum. Sonuç olarak bu kadınlar bir şeyler başarmışlar, bunu çok önemli buluyorum. Hep birlikte kadınların sesi olalım…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Veda Mektubu”nun yapımcısından Show TV’ye yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir