1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel’e 100. yıl damgası  

BKM’nin bir ekran klasiği haline gelen programı “Güldür Güldür Show”un 2024’e girerken Pazar akşamı yayınlanacak Yılbaşı Özel” programı Norm Ender, 90’lar, Nazan Öncel, Yasemin Yalçın ve Deniz Baysal’ı ağırlıyor.

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel’e 100. yıl damgası   

“Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı ünlü isimlerin eşliğinde çok eğlenceli bir programla seyirci karşısına çıkacak. Ali Sunal’ın moderatörlüğünde oldukça sıcak ve samimi bir yılbaşı eğlencesi vadeden programın çekimlerini ben de izledim.

Güldür Güldür Show ekibinin kahkahalara boğan skeçlerini ülkemizin en başarılı kadın komedyenlerinden Yasemin Yalçın “Sürahi Nine” tiplemesiyle renklendirdi. Bu sezon Show TV’nin “Ne Gemiler Yaktım” dizisiyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncusu Deniz Baysal da yeni yılın ilk doğan bebeklerinden birini canlandırarak programa neşe kattı.

İki güne bölünen çekimlerin ilk gününe Norm Ender imzasını attı. Cumhuriyet’imizin 100. Yılına ithafen yazdığı “Parla” isimli marş bir asrı geride bıraktığımız yılın son gününe çok yakıştı. Norm Ender’in Parla Marşı’nı seslendirdiği anda BKM Tiyatro’daki seyirciler hep bir ağızdan marşa eşlik etti ve bize bu vatanı bağışlayan ulu önderimiz Atatürk ve yol arkadaşlarını coşkuyla ve minnetle andı.

Pop müziğin yıllara meydan okuyan isimlerinden Nazan Öncel bütün zarafetiyle “Hay Hay” şarkısını seslendirdi. Aynı zamanda Ali Sunal’ın müzik öğretmeni Eda Özülkü ile Metin Özüllü çifti Seyyal Taner, Sibel Alaş ve Jale’yle 90lar‘ın unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Görsel şov bunlarla da bitmedi. Sihirbazlık gösterisi sırasında uzandığı masada havaya kaldırılan ve yaşadıklarına kendisi de inanamayan Ali Sunal seyircilerle esprili skeç aralarında sohbet etti.

Programı izlemeye gelenler ilginç yılbaşı anılarını anlattı. Bir kadın seyirci eşinin kızına olan aşırı düşkünlüğünü anlatırken Ali Sunal “İki kızım var ve eşinizi öyle iyi anlıyorum ki…” yorumunu yaptı. Saatler 00.00’ı göstereceği anlarda Güldür Güldür’ün sevilen yüzlerinin geri sayım da yapacağı, eğlenceye doyuran program saat 20.00′de Show TV‘de yayında olacak. 2024 huzur, bereket, kalplerimize bol bol sevgi ve anlayış getirsin.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar’a çekim izninin iptal gerekçesi iletildi: Toplumsal huzura muhalefet

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir