1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülcemal: küçükken terk edilen bir adamın büyük intikamı

Salı günleri ekrana gelmesi planlanan Gülcemal dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Gülcemal: küçükken terk edilen bir adamın büyük intikamı

Gülcemal dizisi MF Yapım’ın salı akşamları ekrana gelmesi planlanan FOX’un yeni dizisi… Yusuf Pirhasan’ın yönettiği, başarılı senarist Eda Tezcan Çalışkan’ın ise kaleme aldığı proje Murat Ünalmış ile Melis Sezen’i buluşturdu.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken projede Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve değerli oyuncu rol alıyor.

Dizi; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor… Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin yeni tanıtımı rüya mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir