1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gönül Dağı'na yeni oyuncu

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'na yeni bir oyuncu katılıyor.

Gönül Dağı’na yeni oyuncu

Gönül Dağı dizisi TRT’nin 3 sezondur cumartesi reytinglerine damgasını vuruyor. Köprü Film imzalı dizi Yahya Samancı’nın başarılı rejisi, güçlü oyunculukları ve görsel lezzetiyle her hafta seyirciyi ekran başına topluyor.

Reyting rekortmeni dizinin ekibine yeni bir oyuncu dahil oldu. Özlem Mert Köseoğlu dizinin ekibine katıldı. Köseoğlu, Elif hemşirenin (Zümre Meğreli) annesine hayat verecek.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer,  Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül  rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir usta aktör daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir