1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökçe Akyıldız "Selahaddin Eyyubi" dizisinde

TRT'nin Akli Film imzalı yeni tarihi dizisi "Selahaddin Eyyubi"nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Gökçe Akyıldız “Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katmasıyla tanınan Selahaddin Eyyubi‘nin hikâyesini beyazcama taşıyacak olan TRT‘nin yeni dönem dizisi, önümüzdeki aylarda seyirciyle buluşacak. Barış Arduç’lu “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kalan 2 bölümü yakında yayınlanacak. Dizi, son bölümde adına ve kahramanlıklarına atıfta bulunan Selahaddin Eyyubi‘nin maceralarıyla ve yeni adıyla ekran yolculuğuna devam edecek.

Başarılı oyuncu Uğur Güneş dizinin başrolünü canlandıracak. Dizide Uğur Güneş’in partneri Süreyya’yı Dilin Döğer oynayacak. Mehmet Ali Nuroğlu‘nun da “Nureddin Zengi” karakterine hayat vereceği dizinin kadrosuna genç kuşağın çok başarılı ve güzel oyuncularından Gökçe Akyıldız da katıldı.

Son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisini de başarıyla çeken Sedat İnci‘nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Gökçe Akyıldız “Sara” rolüne hayat verecek. Türk-Pakistan ortak yapımı “Selahaddin Eyyubi” dizisinin başta Katarlı beIN Media Group’un dijital içerik platformu TOD’da 10 bölüm yayınlanmasına karar verilmiş, ancak daha sonra bütçe çok yüksek çıkınca TRT’ye uzun soluklu dizi yapılmasının daha mantıklı olacağı konusunda karar kılınmıştı. Akli Film ve Ansari Shah Film‘in ortak yapımcılığını üstlendiği dizi için uzun süredir Gebze’de kurulan dev platoda çalışmalar devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Gürel Venedik’te göz kamaştırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir