1. Anasayfa
  2. Dizi

‘Gizli Aşk’ dizisine bomba transfer

‘Gizli Aşk’ dizisine bomba transfer
FOX bu sezon 3 yazlık dizi yayınlayacak. İlki No:9 Yapım imzalı “Gizli Aşk” projesi… Şahin Altuğ’un yazıp yöneteceği dizide Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal başrolü paylaşacak. İki sivil polisin eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizinin kadrosuna Şinasi Yurtsever ve Şebnem Sönmez’in ardından çok güçlü bir oyuncu katıldı. Tardu Flordun merakla beklenen dizide Karadenizli Tarık adlı mafyaya hayat verecek.
FOX’un ikinci yazlık dizisi Gold Film’in “Senden Daha Güzel” dizisi… Cemre Baysel ile Burak Çelik’in başrol oynayacak diziyi Deniz Koloş yönetecek. FOX’un 3. yazlık dizisi ise NTC Medya imzalı “Tozlu Yaka”… Liseli gençlerin hikâyesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir