1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gibi dizisinin 5. Sezon ilk bölüm yayın tarihi açıklandı

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ı buluşturan fenomen dizi Gibi’nin beşinci sezonu merakla bekleniyordu. 

Gibi dizisinin 5. Sezon ilk bölüm yayın tarihi açıklandı

Gibi dizisi büyük bir hayran kitlesine sahip… Fenomen dizinin beşinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Özcanlar Yapım Sarayı’nın imza attığı dizi yeni sezon ilk bölümü “Sinek” 8 Mart Cuma günü Exxen’de yayınlanacak. Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yazdığı, Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın yapımcılığını üstlendiği paylaştığı “Gibi”nin ilk bölümüne ait detaylar da paylaşıldı.

İlk bölümde; ezoterik öğretilerin gizemli dünyasında ücretsiz spritüel yardım almanın keyfini yaşarken ansızın çok az insana bahşedilmiş bir yeteneğe şahit olmanın şokuyla sarsılan mahalle sakinleri henüz olan biteni sindirememişken bu kez de tarihin sararmış yapraklarından kopup gelen dermatolojik bir sürprizle yüzleşecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Afra Saraçoğlu hangi filme konuk olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir