1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak'lı ilk tanıtımı yayınlandı

Ay Yapım'ın FOX için çektiği Çağatay Ulusoy'lu Gaddar dizisinde Onur Saylak "Müdür" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Gaddar’ın Müdür’ü Onur Saylak’lı ilk tanıtımı yayınlandı

Gaddar dizisi şubat ayında FOX‘ta seyirciyle buluşacak. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen Çağatay Ulusoy’lu dizisinde Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran başlıca rolleri paylaşıyor. 

Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı, Sinan Öztürk’ün yönettiği Gaddar’dan yayınlanan tanıtımda Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) ve Aydan’ın (Sümeyye Aydoğan) büyük aşkına dikkat çekiliyor. Dağhan’ın döndüğünde tepetaklak olan dünyasında nasıl Gaddar’a dönüştüğünün ilk sinyallerinin verildiği tanıtımda ayrıca Müdür’ün (Onur Saylak) Dağhan’a “Sizin gibi adamların en güzel özelliği; Gaddarlık…” dediği anlar damga vuruyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Dilek Taşı’nın Kenan’ı Ozan Dolunay’dan flaş açıklama: Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir