1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar’da Çağatay Ulusoy’un kardeşini kim canlandıracak?

Çağatay Ulusoy uzun zaman sonra televizyon ekranına dönüyor. Başarılı oyuncunun başrolünü oynayacağı Ay Yapım imzalı “Gaddar” dizisinin hazırlıklar sürüyor.

Gaddar’da Çağatay Ulusoy’un kardeşini kim canlandıracak?

“Gaddar” dizisi bu sezonun en iddialı dizilerinin başında geliyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynayacağı Ay Yapım imzalı diziyi Sinan Öztürk yönetecek. Oyuncu görüşmeleri hızlandırılan dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı dizide sevgilisini geride bırakıp askere giden Levent’in dönüşte karşılaştığı olaylar sonrası yaşadığı büyük değişim etkili bir dille seyirciye aktarılacak. Dizide Çağatay Ulusoy’un hayat vereceği Levent’in kardeşi Rüzgâr’a hayat verecek oyuncu da belli oldu.

Genç kuşağın etkili oyunculuğuyla dikkat çeken yıldızlarından Fatih Berk Şahin, “Gaddar”da Rüzgâr rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Son olarak “Sarmaşık Zamanı” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Şahin, Erdal Beşikçioğlu’nun “Hakim” dizisi, Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin “Yalancı” dizisiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kuruluş Osman”ın kadrosuna katılan Emre Dinler Roma yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir