1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Gaddar" dizisine Almanya’dan yeni oyuncu

Erdal Yıldız’ın ardından Ay Yapım’ın FOX için çektiği iddialı dizi “Gaddar” için Almanya’dan bir oyuncu daha geliyor.

“Gaddar” dizisine Almanya’dan yeni oyuncu

“Gaddar” dizisi FOX’un yeni yıldaki en iddialı projelerinin başında geliyor. Ay Yapım’ın Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış , Fatih Berk ŞahinDeniz ÖzermanAytek Şayan ve Neslihan Yeldan gibi ünlü isimleri buluşturan dizisinin kadrosuna “Zafer”e hayat veren Erdal Yıldız’ın ardından Almanya’da yaşayan bir başarılı oyuncumuz daha konuk oluyor. “Homeland” (Utku), “Mustang” (Osman) gibi dünyaca ünlü yapımlarda da rol alan Erol Afşin “Gaddar” için geliyor.

Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı, Sinan Öztürk’ün ise yönettiği dizi Erol Afşin “Gaddar”da 2. bölümden itibaren “Japon” rolüne hayat verecek. Yazar ve yönetmen kimliğiyle de tanınan Erol Afşin “Gaddar”da 8 bölüm rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Edip Zeydan Rus yapımı “Merhamet Meleği” dizisinde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir