1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Furkan Palalı “Kirli Sepeti”nin Levent’i oldu, Hayriye’ye partner geliyor

Yeni adı NOW olan FOX’un pazar akşamlarına damga vuran MedYapım imzalı dizisi  Kirli Sepeti’ne Furkan Palalı dahil oldu.

Furkan Palalı “Kirli Sepeti”nin Levent’i oldu, Hayriye’ye partner geliyor

“Kirli Sepeti” dizisinin kadrosuna yeni iddialı isimler katılmaya devam ediyor. Rüzgar Aksoy’un veda ettiği dizide yeni bir isim katılıyor. Başarılı oyuncu Furkan Palalı dizinin dizinin kadrosuna katıldı. Ceren Moray’ın hayat verdiği Hayriye’ye partner geliyor. Hayriye bir gece kulübünde tesadüfler eseri Levent’le öpüşecek. Bu ismin Levent adlı yeni siteye yeni taşınan sürpriz bir isim çıkacağı konuşuluyor.

Öte yandan Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği neşeli diziye Deniz Sarıkaş, Erdal Küçükkömürcü, Nevin Efe de diziye veda ediyor. Kirli Sepeti’nde ana kadrodan ayrılıkların yaşanacağı da kulis söylentiler arasında yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu çiftinden iki yalnız insanın hikâyesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir