1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fransa’da Kazım Ağa izdihamı 

Diren Polatoğulları, Fransa’da “Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu Ödülü"nü aldı.

Fransa’da Kazım Ağa izdihamı 

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kazım Ağa karakteriyle fenomen olan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, Fransa’da “Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu” ödülünü aldı. Sanatçı 10 bin kişinin toplandığı fuar alanında izdiham yarattı.

Fransa’nın farklı şehirlerinde düzenlenen ve Türk kültürünün tanıtıldığı Festiculture cumartesi günü Fransa’da Clermont Ferrand şehrinde düzenlendi. Festivalde Diren Polatoğulları “Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu” ödülünü aldı. 10 bin kişinin bulunduğu salonda sevenleriyle bir araya gelen sanatçıyla fotoğraf çekinmek isteyenler izdiham yarattı. Festivalde daha önceki yıllarda Burak Özçivit, Ulaş Tuna Astepe, Gaye Turgut Evin, Bülent İnal gibi ünlü isimlerin ödül almıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir