1. Anasayfa
  2. Dizi

FOX'un "Ruhun Duymaz" dizisinin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk'li "Ruhun Duymaz" dizisinin ay ortasında yayınlanması planlanıyor.

FOX’un “Ruhun Duymaz” dizisinin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Ruhun Duymaz” dizisi 17 Haziran’da sete çıkmıştı. O3 Medya imzalı dizi FOX‘un yaz ekranını renklendirecek. Aytaç Çiçek‘in yönettiği dizide Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız başrolleri paylaşıyor. Bir suç şebekesini çökertmeye gizli teşkilatın hikâyesini anlatan dizide Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ilgaz Kaya, Ülkü DuruŞehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Mert Öner rol alıyor. Dizinin ekibine 2 flaş ismin daha katıldığı öğrenildi. Başarılı oyuncu Kadir Polatçı “Ruhun Duymaz”ın Ali’si oldu.

Ali, suç şebekesinin arasına sızan Onur Karasu’nun (Şükrü Özyıldız) başında bulunduğu gizli teşkilattın üyesi… Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı dizinin ekibine yetenekli oyuncu Burak Acar da dahil oldu. Son olarak “Aldatmak” dizisinde Mesut karakteriyle seyirci karşısına çıkan Acar, şimdi de “Ruhun Duymaz”da gizli ajan “Melih”i canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Ruhun Duymaz” dizisinin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir