1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX’un Kopuk dizisine Sarp Akkaya’dan sonra bir flaş transfer daha

Medyapım’ın FOX için çekeceği “Kopuk” dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Koray Kerimoğlu’nun yöneteceği dizinin hikâyesi Tarlabaşı’nda geçiyor.

FOX’un Kopuk dizisine Sarp Akkaya’dan sonra bir flaş transfer daha

“Kopuk” dizisi güçlü kadrosuyla fark yaratmaya devam ediyor. Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan) ve Sarp Akkaya’yı (Faruk) buluşturan dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu daha katıldı. Usta tiyatrocu Engin Alkan, “Kopuk” dizisiyle anlaştı.

Engin Alkan modern bir Robin Hood hikâyesini anlatan dizide avukat Bumin rolüne hayat verecek. Bumin güçlü bir avukatlık bürosu olan ve aynı zamanda çok sevilen bir hocadır. Kasım başında sete çıkması beklenen diziyi Koray Kerimoğlunun yönetecek ve güçlü kalemler Deniz Karaoğlu, Fuat Mete Özden ve Selim Karadana yazacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü çiftin 6 yıllık ilişkisi bitti, nikah tarihi haberi beklerken…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir