1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un "Kısmet" dizisinin kadrosuna 2 flaş isim

"Kısmet" dizisinde Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar başrolü paylaşacak.

FOX’un “Kısmet” dizisinin kadrosuna 2 flaş isim

Kısmet” dizisinin oyuncu seçimleri devam ediyor. NTC Medya‘nın FOX için çekeceği komedi dizisi için geçen hafta Özge Özacar‘ın ardından Cem Gelinoğlu‘yla el sıkışılmıştı. Semih Bağcı‘nın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Dizide avukat Doğan’la aşık olduğu komşusu Melike’nin samimi ve eğlenceli hikâyesi ekrana taşınıyor. Oyuncu seçimleri süren “Kısmet”in kadrosuna 2 flaş isim katıldı.

İki başarılı oyuncu Şahin Irmak ile Serdar Orçin merakla beklenen dizinin ekibine dahil oldu. “Kısmet” dizisi için görüşülen oyuncular arasında Lale Mansur ve Kerem Kupacı da var. NTC Medya ayrıca yeni sezon için atv‘ye hikâyesi Kapadokya‘da geçen “Safir” dizisini çekerken ayrıca henüz kanalı belli olmayan M. Çağatay Tosun’un yöneteceği “Yabani” adlı bir dizi projesi daha hazırlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İki Yabancı’da Hande Erçel’in babasını Yargı’nın hangi usta ismi canlandırıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir