1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un Kader Bağları dizisinin yayın tarihi belli oldu

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan'ın başrolünü paylaştığı "Kader Bağları" dizisinin yayın tarihi merak konusuydu.

FOX’un Kader Bağları dizisinin yayın tarihi belli oldu

Kader Bağları dizis FOX‘un yeni sezondaki iddialı dizileri arasında yer alıyor. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünü paylaştığı dizi merakla bekleniyor. Yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği dizi Kerem (Serkan Çayoğlu) ve Sevda’nın (Ayça Ayşin Turan) zorluklarla sınan tutkulu aşk hikâyesini konu alıyor. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Benal Tairi’nin imza attığı dizinin yayın tarihi belli oldu.

“Aşk Kaderi Yenmektir” sloganıyla çekilen dizinin ilk bölümü 30 Eylül Cumartesi günü seyirciyle buluşacak. Sema Ali Erol‘un kaleme aldığı diziArzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün’den oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Dilek Taşı” ikinci bölümüyle 5 reytingi geçti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir