1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un "Hudutsuz Sevda" dizisine baba oğul geliyor

Medyapım imzalı "Hudutsuz Sevda" dizisi ikinci bölümde yakaladığı reyting yükselişiyle dikkat çekti.

FOX’un “Hudutsuz Sevda” dizisine baba oğul geliyor

“Hudutsuz Sevda” dizisi geçen hafta perşembe akşamı FOX’ta seyirciyle buluşmuş, bu hafta da bir anda 2 reyting birden yükselerek kanalın ve yapım şirketi Medyapım’ın yüzünü güldürmüştü. Deniz Can Aktaş‘ın hayat verdiği Halil İbrahim karakterinin güçlü intikam öyküsünün etkileyici bir hikâye örgüsü içinde ele alındığı dizide heyecan ve macera önümüzdeki haftalarda da doruğa çıkacak. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye 2 yeni karakter katılıyor.

Önümüzdeki hafta diziye baba oğul olarak iki oyuncu dahil oluyor. Metin Büktel ile Nezir Çınarlı Letoların akrabası olarak seyirci karşısına çıkacak. Metin Büktel “Dursun”a, Nezir Çınarlı da “Yavuz” karakterine hayat verecek. Dizi renkli karakterleriyle de adından söz ettiriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ertan Saban’lı “Kötü Kan” ne zaman sete çıkacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir