1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un "Hudutsuz Sevda" dizisi ne zaman yayınlanacak?

Medyapım imzalı "Hudutsuz Sevda" dizisi çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybeden Halil İbrahim'in intikam hikâyesini etkili bir dille ekrana taşıyacak.

FOX’un “Hudutsuz Sevda” dizisi ne zaman yayınlanacak?

“Hudutsuz Sevda” dizisi FOX’un etkileyici senaryosu ve güçlü hikâyesiyle seyirciyi ekran başına toplayacak iddialı projelerinin başında geliyor. Medyapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Bahadır Özdener’in yazdığı dizinin ilk tanıtımı dün akşam görücüye çıktı. Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin yetişirse 14 Eylül Perşembe yayınlanması planlanıyor.

Dizide çocukken kan davasına kurban giden babası Ahmet’in intikamını almak için 20 yıl sonra baba ocağına dönen Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) destansı hikâyesini anlatacak. Başta tek isteği çocukluk aşkı Yasemin’le (Biran Damla Yılmaz) evlenmek olan Halil İbrahim, bir intikam yolculuğuna çıkmak zorunda kalır ve hayatı düşmanı olan Leto ailesinden Zeynep’in  (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin RTÜK cezası iptal edildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir