1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fikret Kuşkan “Beyaz Zambak” dizisinde… 3 yeni oyuncu daha

Yapımcılığını Uğur Uzunok’un üstlendiği “Beyaz Zambak” dizisi Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramanın hikâyesini anlatıyor. 

Fikret Kuşkan “Beyaz Zambak” dizisinde… 3 yeni oyuncu daha

“Beyaz Zambak” kod adlı “Naser” dizisinde 1992-95 yılları arasındaki Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramandan ilham alarak çekiliyor. 10 bölümden oluşan dizinin Makedonya’da başlayan çekimleri İstanbul’a taşınmıştı. Selahattin Sancaklı’nın yönettiği diziyi 6. Bölümden itibaren ödüllü yönetmen Serdar Akar devraldı.İsmail Ege Şaşmaz, Gürkan Uygun, Hazım Körmükçü, Caner Kurtaran, Gizem Erdem, Kubilay Tuncer, Gökhan Gencebay, Taha Baran Özbek, İdris Nebî Taştan, Erman Saban ve Dilaray Yeşilyaprak’ın rol aldığı dizinin kadrosuna usta aktör Fikret Kuşkan katıldı. Dijital platformda yayınlanacak olan dizide Fikret Kuşkan “John Jones” rolüne hayat verecek.

Şimdiden merakla beklenen projenin kadrosuna ayrıca Esra Kızıldoğan “Avukat Vasfiye”, Eda Özel “Karla” ve Aydın Sigalı “Hakim” rolleriyle dahil oldu. Uğur Uzunok, Abdulhamit Işık ve Esma Koç’un yazdığı “Beyaz Zambak”ın şu günlerde İstanbul’da yeni katılan oyuncularla Lahey adalet divanı sahneleri çekiliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel hakarete sessiz kalmadı

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir