1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fenomen dizi Yargı'ya bir flaş oyuncu daha

Kanal D'nin izlenme rekoru kıran dizisi "Yargı"nın üçüncü sezon çekimleri geçen hafta başladı. Ay Yapım imzalı dizinin sezonu nasıl açacağı meraka bekleniyor.

Fenomen dizi Yargı’ya bir flaş oyuncu daha geliyor, Ceylin ve Ilgaz aşkında neler oluyor?

Kanal D yeni sezona yine iddialı bir giriş yaptı. Önce cuma “Arka Sokaklar”, ardından perşembe “Dilek Taşı” dizisini yayınlayan kanalın pazar akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen dizisi “Yargı”nın yeni sezonu merakla bekleniyor. Sema Ergenekon‘un muhteşem kalemi, Ali Bilgin‘in başarılı rejisi ve birbirinden etkili oyunculuk performanslarının buluştuğu dizi tüm dünyada da büyük ses getiriyor.

Geçen hafta 3. sezon için sete çıkan dizi ekibi stok bölüm olması için dört koldan çalışıyor. Bu nedenle 64 ve 65. bölüm iç içe çekiliyor. Dizinin kadrosuna son olarak ödüllü oyuncu Ferit Kaya katıldı. Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Kaya, “Yargı”da “Can” rolünü canlandıracak.

Öte yandan çok sevilen dizi yine çok iddialı ve nefes kesen sahnelerle, kriminal olaylarla dolu… “Yargı”yla ilgili kulislerde şu iddialar dolaşıyor;  söylentilere göre fenomen dizi 5 yıllık zaman atlamasıyla açılacak. Geçen sezon Alaçatı‘da seyirciye hüzün bombardımanı ve umudu aynı anda yaşatan sarsıcı finalin ardından bu sezon seyirci Ceylin ve Ilgaz’ın yollarını ayrılmış olarak görecek. Ancak çiftin arasında sonsuz bir bağ da kurulacak ve seyirci ikilinin bir kızları olduğunu görecek. Bakalım kulislerdeki bu söylentiler doğru çıkacak mı? Ilgaz ve Ceylin’in yeni maceraları neler olacak? İzleyip göreceğiz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ateş Kuşları’nın Nizam’ı Damat Ferid Paşa oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir