1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Süreç Film’den günlük dizi geliyor; Fedakar

Süreç Film Kanal 7'ye "Fedakar" adlı günlük diziye başlıyor.

Süreç Film’den günlük dizi geliyor; Fedakar

Reyting rekortmeni “Üç Kız Kardeş” dizisine imza atan Ali ve İnci Gündoğdu’nun patronu olduğu Süreç Film, günlük dizi çekmeye hazırlanıyor. “Fedakar” adlı diziyi Mehmet Uyar yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak oturacak. Çok etkileyici bir hikayesi olan Fedakar’da başlıca rolleri Berkay Veli, Aybüke Yılmaz, Doğaç Meriçliler, Mihriban Er ve Kahraman Sivri başlıca rolleri paylaşacak. Dizi tüm dünyaya günlük dizi satan ve bu alanda ciddi oranda gelir elde eden Kanal 7’de yayınlanacak.

Dizinin konusuna gelince; Annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir abladır. Elif zorluklarla dolu bir hayat sürerken küçük kardeşi Narin’i kaybeder ve yanında sadece Sefer kalır. İki kardeş birbirine tutunurken Elif, hiç beklemediği bir anda kardeşi Sefer’in katil olduğu iddiasıyla yıkılır. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden Karaca Holding’in tek veliahdı Tarık’ın mutlu ve huzurlu hayatı, canı gibi sevdiği ablasının öldürülmesiyle bir anda değişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeni reklam anlaşması yapan Neslihan Atagül’e flaş teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir