1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızılcık Şerbeti”nin yapımcısından Farah Zeynep Abdullah açıklaması: Para almadan oynadı

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’ne bir bölüm Dilruba rolüyle konuk olan Farah Zeynep Abdullah hakkında muhafazakar basında çıkan çirkin yorumlar üzerine yapım şirketi açıklama yaptı.

“Kızılcık Şerbeti”nin yapımcısından Farah Zeynep Abdullah açıklaması: Para almadan oynadı

“Kızılcık Şerbeti”nin geçen cuma ekrana gelen bölümüne Farah Zeynep Abdullah, Nursema’nın (Ceren Karakoç) Amerika’dan gelen arkadaşı rolüyle konuk olmuştu. Muhafazakar basında ünlü oyuncu hakkında “Devlet ve Allah’ kelimelerini yan yana görmek istemiyorum’ diyen Farah Zeynep para için şaklabanlığa soyundu” başlığıyla yazılar yer aldı.

Bu haberler üzerine Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold Film yazılı bir açıklama yaptı ve ünlü oyuncunun para almadığını, kendi adına Türk Eğitim Vakfı’na bağış yapılmasını istediğini açıkladı. İşte o açıklama:

“Değerli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ücret karşılığında Kızılcık Şerbeti’ne konuk olduğu yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Farah Zeynep Abdullah’ın Kızılcık Şerbeti’ni severek, beğenerek takip etmesi ve Yapımcımız Faruk Turgut’la olan dostluğuna binaen dizimize konuk olmuştur. Gold Film olarak Farah Zeynep Abdullah’ın bize verdiği destekten dolayı kendisi adına Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunulmuştur. Kızılcık Şerbeti’ne güç katan Farah Zeynep Abdullah’a teşekkür ederiz…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Sandık Kokusu’nun Özge Özpirinçci: Ben de çok yeni kız annesiyim
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir