1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep Abdullah’tan yeni Kızılcık Şerbeti pozları

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam ekrana gelen bölümünde Farah Zeynep Abdullah konuk oluyor.

Farah Zeynep Abdullah’tan yeni Kızılcık Şerbeti pozları

Farah Zeynep Abdullah bu akşam Dilruba karakteriyle “Kızılcık Şerbeti”nde seyirci karşısına çıkacak. Cuma akşamlarına damgasını vuran Show TV’nin fenomen dizisinde Nursema’nın (Ceren Karakoç) yurt dışında yaşayan, liseden arkadaşı olan Dilruba Ünallar’ın evine konuk olacak. Nursema, Pembe ve Doğa’nın misafiri olan Dilruba, dominant karakteriyle dikkatleri çekecek. Hisleri oldukça kuvvetli olan Dilruba’nın, aileye vereceği haber dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek…

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün başarılı kaleminden çıkan dizinin hikâyesinde peş peşe flaş gelişmeler yaşanacak. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın başlıca rollerini paylaştığı dizinin yılbaşı bölümüne Ajda Pekkan konuk oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağlar Ertuğrul blutv’nin “Prens” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir