1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep Abdullah diziye “Farah” adının konulmasını istememişti

Dün akşam Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü oynadığı “Bergen” filminin “Adım Farah” dizisinin 2. Sezon açılışına denk gelmesi ilginç bir tesadüfü de akıllara getirdi.

Farah Zeynep Abdullah diziye “Farah” adının konulmasını istememişti

Dün akşam Acıların Kadını Bergen’in filmi atv’de ilk kez seyirciyle buluştu. Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönettiği film reyting başarısıyla adından söz ettirdi. Filmin reyting rekabeti içinde olduğu dizilerden biri de “Adım Farah”tı. Farah Zeynep Abdullah bu dizide Farah adının kullanılmasını hiç istememişti.

Ünlü oyuncunun Türkiye’de en bilinen Farah adının kendisine ait olduğunu, dizinin kendisini akıllara getireceğini düşünerek dava açmayı bile düşünmüştü ve üstelik 21 Ocak’ta “Benim adım Farah, araştırmanızı öneririm” tweet’ini de atmıştı. Dün akşam Farah Zeynep Abdullah “Bergen” filmiyle “Adım Farah”ın karşısına çıktı ve 7.64 reyting aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Saplantı” dizisine bomba oyuncular

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir