1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti"nin Kıvılcım'ından "Terzi" dizisi sürprizi

Çağatay Ulusoy'un Netflix'te seyirciyle buluşan "Terzi" dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu.

“Kızılcık Şerbeti”nin Kıvılcım’ından “Terzi” dizisi sürprizi

Terzi dizisinin birinci sezon finalinde Peyami Dokumacı‘nın (Çağatay Ulusoy) annesi Kiraz rolüyle Evrim Alasya hikâyeye dahil olmuştu. Bu sezon televizyon ekranında “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Kıvılcım rolüne hayat veren ve başarılı performansıyla büyük ses getiren Evrim Alasya’nın oynadığı Kiraz’ın asıl hikâyesi ikinci sezonda seyirciye sunulacak. Yeni sezonun Evrim Alasya tarafından seslendirilen tarihli yeni tanıtımı da yayınlandı. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül’ün başlıca rollerini paylaştığı dizinin yeni sezonu 28 Temmuz’da izleyiciye sunulacak.

Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan hikâyeden Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı senaryolaştırdı. Esvet’in (Şifanur Gül) gidişi Peyami’yi çok üzer ve öfkelendirir. Dimitri (Salih Bademci) en büyük hedefi olan Esvet’le birlikte olmaya hazırdır. Bu sırada hayatında büyük bir kaos yaşayan Peyami, dert ortağı olmaya başlayan Cemre’yle (Berrak Tüzünataç) yakınlaşır. Bir yandan da annesi Kiraz’la ilgili de yeni bilgiler edinir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Geçen hafta Selim Bayraktar’la evlenen Emel Karaköse modaya uydu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir