1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Geçen hafta Selim Bayraktar'la evlenen Emel Karaköse modaya uydu

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse geçen hafta Antalya Olimpos'ta nikah masasına oturmuştu.

Geçen hafta Selim Bayraktar’la evlenen Emel Karaköse modaya uydu

Selim Bayraktar, 5 yıllık sevgilisi Emel Karaköse’yle geçen hafta dünya evine girmişti. Bayraktar, geçen ağustos ayında havuzda evlilik teklif ettiği sevgilisiyle düğünde unutulmaz anlar yaşadı. Karaköse, Ebru Şahin’in de konukları arasında olduğu nikah görüntülerini şu mesajla paylaştı:

“Olimpos, tanrıların oturduğu yeryüzündeki cennet… Yıllar önce buraya ilk geldiğimde, ahh nikah için ne kadar güzel bir yer demiştim içimden… Dileğim beni buldu ve bu büyülü topraklarda ruhumun eşi ile evlilik yeminlerimizi ettik. Aşkımızı kutladık, kutsandık, dostlarımız ve ailelerimiz de şahitlerimiz oldular ve bence orda yaşayan tüm tanrılar da bizimleydi..💫🙏”

Bu arada Emel Karaköse modaya uydu ve sosyal medya sayfasındaki soyadını Bayraktar olarak değiştirdi. Karaköse’nin kızlık soyadını hiç kullanmaması ise dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT 1’in “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisine güzel oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir