1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç'ten yurt dışı için büyük anlaşma... Partneri ve rol arkadaşları kimler?

Esra Bilgiç "Aşk Sanatı" filminin dışında bir anlaşma daha yaptı.

Esra Bilgiç’ten yurt dışı için büyük anlaşma… Partneri ve rol arkadaşları kimler?

Esra Bilgiç dizi ve film sektörünün en gözde isimlerinin başında geliyor. Güzel oyuncunun bu yaz Birkan Sokullu’yla “Aşk Sanatı” filminde başrol oynayacağı ortaya çıkmıştı. Esra Bilgiç O3 Medya’yla bir anlaşma daha yaptı. Saner Ayar’ın patronu olduğu şirket “Maviye Sürgün”ün ardından Latin ülkeleri için bir dizi daha hazırlıyor. Kod adı “Ajan” olan dizinin başrol kadın yıldızı Esra Bilgiç oldu.


26 bölümden oluşacak dizide Esra Bilgiç’in partneri ise ülkemizin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından Şükrü Özyıldız olacak. Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Ayşen Kutlu yazıyor. Dizide Yağmur Tanrisevsin ve Feyyaz Duman’ın da adı geçiyor. Şimdiden merak konusu olan dizi nisan başında sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
RTÜK’ten Show TV’nin Kızılcık Şerbeti’ne ağır ceza

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir