1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç "Saklı Kalsın" dizisinden ayrıldı

Esra Bilgiç O3 Medya'nın Latin ülkeleri için hazırladığı "Saklı Kalsın" dizisinin kadrosuna veda etti.

Esra Bilgiç “Saklı Kalsın” dizisinden ayrıldı

Esra Bilgiç geçen aylarda 03 Medya’yla hem dizi, hem de film anlaşması yapmıştı. Güzel oyuncu “Aşk Sanatı” filminde Birkan Sokullu‘yla, “Saklı Kalsın” dizisinde de Şükrü Özyıldız‘la başrolü paylaşacaktı. Plan şu şekildeydi; nisan ayında dizinin çekimleri başlayacak, Esra Bilgiç dizi setine ara verip haziran ayında Prag‘ta başlayacak filmin setine gidecekti. Bu arada da “Saklı Kalsın” dizisinde Şükrü Özyıldız ve diğer oyuncuların sahneleri çekilecekti, Bilgiç bir ay sonra filmdeki işini bitirip 26 bölüm sürmesi planlanan dizideki işine geri dönecekti.

Ancak dizi nisan ayında sete çıkamadı. Önce “Hilal” rolüne hayat vermek için “Saklı Kalsın” dizisiyle anlaşan Yağmur Tanrısevsin projeden ayrıldı. Daha sonra “Civan” rolünü oynamaya hazırlanan Feyyaz Duman sözleşme şartlarında anlaşamadı. Derken birkaç oyuncu daha ayrılınca Volkan Kocatürk‘ün yöneteceği dizinin çekimleri ertelendi.

Bu arada Esra Bilgiç‘in aynı yapım şirketi için hazırlanan “Aşk Sanatı” filmin çekimleri de başlayacağı için Bilgiç, projeden zamanlaması uymadığı için ayrıldı. Latin ülkeleri için çekilmesi planlanan dizi bu arada FOX‘a da satıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emre Kınay’dan “Dönence” dizisinde farkındalık yaratan rol

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir