1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç hakkında gerçek dışı tweet atan gence öyle bir ayar verdi ki!

Hukuk öğrenimi gören Esra Bilgiç bir takipçinin hakkında atıp tuttuğunu görünce dayanamayıp yanıt yazdı.

Esra Bilgiç hakkında gerçek dışı tweet atan gence öyle bir ayar verdi ki!

Esra Bilgiç oyunculuktaki başarıları kadar aldığı hukuk eğitimiyle de adından söz ettiriyor. Atatürk’ün ardından “Organize İşler” dizisi için hazırlık yapan Bilgiç, sosyal medyada hakkında gerçek dışı bir yorum yapan takipçiye tarihi ayar verdi. Nur isimli takipçi “Studybuddy’mi buldum. Esra Bilgiç’le yan yana ders çalışıyoruz şu an” yazdı.

Bunun üzerine bir takipçi “Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı; park et diye… Park etmedim(:” yorumunu yazdı. Bu mesajı gören Esra Bilgiç verdiği şu manidar yanıtla dikkat çekti:

Merhaba, okula aracımla gelmiyorum. Marmaray ile geliyorum. Bugün İdare Hukuku mazeret sınavım var bir saate fakültede olacağım. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema sektörü yeni bir senarist kazanır…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba haber… Şahsiyet dizisinin yeni sezonu çekiliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir