1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ertan Saban'lı "Kötü Kan" ne zaman sete çıkacak?

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisindeki muhteşem performansıyla akıllarda yer eden Ertan Saban, yeni projesine hazırlanıyor.

Ertan Saban’lı “Kötü Kan” ne zaman sete çıkacak?

Ertan Saban‘ın yeni projesi merakla bekleniyor. Ünlü aktörün son dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”de hayat verdiği Sadi karakteri çok beğenilmiş ve kısa sürede fenomen olmuştu. Bu sezon gelen çok sayıda teklifi değerlendiren başarılı oyuncu NTC Medya ile el sıkışmış ve “Kötü Kan” dizisi için “Evet” demişti.

Senaryo çalışmaları devam eden dizinin hazırlık çalışmaları 16 Ekim’de başlayacak. Henüz partneri ve sete çıkış tarihi netleşmeyen oyuncu yine çok konuşulacak bir role imza atacak. Öte yandan şirketin FOX için çektiği diğer dizisi Yabani‘ye de yakında çok sürpriz bir karakter katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinin avukat Serap’ı Selin Şekerci’den ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir