1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon ekibine 3 flaş oyuncu

Cem Yılmaz'ın yaz sonu çekeceği Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon ekibine 3 yeni oyuncu daha katıldı.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon ekibine 3 flaş oyuncu

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon hazırlığı sürüyor. Cem Yılmaz‘ın Netflix‘te izlenme rekorları kıran dizisinin yeni sezon partisi önceki akşam yapılmıştı. Ağustos sonunda sete çıkması planlanan diziye eski ekipten Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Nilperi Şahinkaya yeni sezonda da devam edecek. Uraz Kaygılaroğlu‘nun zamanlama sorunu nedeniyle kadroda yer almayacağı dizinin yeni ekibine Ahsen Eroğlu‘nun katılacağı ortaya çıkmıştı.

Ayrıca 2. sezonunda diziye 3 yeni flaş isim de dahil olacak. Bu isimlerden biri Bige Önal… Proje seçiminde çok titiz davranan güzel oyuncu “Erşan Kuneri”yle anlaştı. Önal dizinin yanı sıra ayrıca Bergüzar Korel’le “10 Saniye” adlı sinema filminde de başrol oynayacak. Filmin yönetmeni Ceylan Özgün Özçelik

“Erşan Kuneri”nin 2. sezonunu renklendirecek bir diğer oyuncu Şükran Ovalı… “Yargı” dizisinde savcı Derya rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncu da yaz planlarını dizinin çekim takvimine göre şekillendirecek.

“Erşan Kuneri”nin kadrosunda ayrıca etkili oyunculuğuyla takdir toplayan Bora Akkaş da yer alacak. Şu aralar özel hayatında da mutlu günler yaşayan Akkaş, şubat ayında Milano‘da nikah masasına oturduğu Oben Alkan‘la bir kız bebek bekliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in kadrosuna yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir